До уваги студентів-магістрантів 5 курсу!

Оголошується набір на навчання за програмою подвійних дипломів в Люблінській Політехніці (Польща)

До участі у програмі подвійного диплому запрошуємо студентів освітнього рівня магістр ТНТУ. Програма передбачає навчання у двох закладах вищої освіти — ТНТУ та польському університеті. По завершенню навчання студент має можливість отримати два дипломи — диплом ТНТУ та університету «Люблінська Політехніка».

Електронна реєстрація розпочнеться з 22 квітня 2021 року.

Навчання проводиться на платній основі.

Обов’язковою умовою є знання польської мови на рівні А2, В1, В2 (засвідчується сертифікатом чи іншим документом, що підтверджує рівень володіння мовою).

За додатковою інформацією просимо звертатися у відділ міжнародного співробітництва ТНТУ, к.30, корп. 2, вул. Руська, 56, тел. 519729, e-mail: inter.tntu@gmail.com.

Реєстрація для участі у програмі на сайті «Люблінської Політехніки» (сайт доступний в період вступної кампанії): www.kandydat.pollub.pl в рубриці «Реєстрація — крок за кроком». Всі нижче перераховані анкети і заяви згенерує система для кожного кандидата після того, як він електронно зареєструється.

Перелік документів:

Усі документи, необхідні для вступу до університету будуть доступні до друку після реєстрації на сайті www.kandydat.pollub.pl (сайт доступний в період вступної кампанії).

  1. Особова анкета — додаток 1;
  2. Ксерокопія шкільного атестату про повну загальну середню освіту + додаток до нього;
  3. Диплом бакалавра + додаток до нього посвідченні Апостилем (детальніше на сайті www.apostille.in.ua) з перекладом на польську мову нотаріально завіреним в Україні) додаток 2;
  4. Прохання до Ректора про прийом на навчання — додаток 3;
  5. Заява про ступінь знання польської мови разом з сертифікатом чи іншим документом, що підтверджує рівень знання польської мови, найкраще на рівень А2, В1, В2 додаток 4;
  6. Прохання до Ректора про зниження оплати за навчання — додаток 5 (прохання повинно бути добре умотивоване);
  7. Заява про отримання місця в гуртожитку — додаток 6;
  8. Заява про прийом на обов’язковий інтенсивний курс польської мови, що проводиться в Люблінській Політехніці 2-27 вересня 2019 року — додаток 7;
  9. Доручення для особи, яка буде розпоряджатися документами — додаток 8 (якщо подаєш документи не особисто);
  10. Квитанція за реєстраційну оплату 85 злотих — додаток 9;
  11. 2 актуальні фотографії розміром 3,5 на 4,5 мм (як в польських документах - 70-80 % обличчя, анфас) — додаток 10;
  12. Відскановану сторінку паспорта з особовими даними і фотографією — додаток 11;
  13. Довідка про склад сім’ї з перекладом на польську мовудодаток 12;
  14. Довідка про доходи батьків з перекладом на польську мовудодаток 13;
  15. Медична довідка про відсутність протипоказань до навчання з перекладом на польську мову або зроблена на нашому двомовному бланку який є у додатку додаток 14 (далі: зразок медичної довідки з перекладом на польську мову).