ХV ювілейна Міжнародна виставка навчальних закладів
«Сучасна освіта в Україні – 2012»

У рамках ХV ювілейної Міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012», яка проходила 15-17 лютого в м.Київ, нагороджено переможців наукових конкурсів у шести номінаціях з актуальних питань в галузі освіти.

Наш університет став призером бронзової медалі у І номінації «Інтеграція української освіти у європейський і світовий освітній простір» та отримав золото у VI номінації «Інновації в управлінні освітою, навчальними закладами та їх впровадження».

Вітаємо альма-матер із вагомими здобутками на ниві освіти!

У своєму вітальному слові Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький зазначив: «Сьогодні значна увага приділяється освіті. Упродовж останніх двох років спільними зусиллями проведено надзвичайно багато реформ. Зараз ми закінчуємо роботу над новою редакцією проекту Закону України "Про вищу освіту". Сподіваюсь, що найближчим часом він розглядатиметься Верховною Радою України. Ми і надалі будемо рухатися у напрямі позитивних реформ на благо нашої держави».

Від імені Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника учасників заходу привітав Перший заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Суліма. Зокрема, він наголосив на якості підготовки фахівців у навчальних закладах: «Вважаємо, що спільні кроки для реформування освіти спрямовані на її покрашення. Про це свідчать результати. Сьогодні випускники наших навчальних закладів конкурують на ринку праці не лише в Україні, а й за її межами. Сьогодні науковці, які отримують звання кандидатів наук, старших наукових співробітників, мають можливість працювати і в лабораторіях наукових установ інших держав. Якість підготовки фахівців в Україні відповідає всім світовим стандартам». Він побажав освітянам, учасникам виставки нових творчих надбань, плідної праці та успішного використання інноваційних технологій у навчально-виховному процесі.

Упродовж трьох днів у рамках виставки були представлені понад 500 найкращих навчальних закладів з 25 регіонів України, обласні та міські управління освіти, заклади післядипломної педагогічної освіти, науково-методичні центри, інноваційні педагогічні технології, міжнародні і наукові установи, підприємства, комерційні структури та видавництва, які співпрацюють з системою освіти, професійна преса.