Ми серед кращих

10 лютого 2012 року відбувся фінал конкурсу-рейтингу громадських лідерів нашого міста «ТОП-10 молодіжних лідерів Тернополя».

Метою конкурсу є відзначення найактивніших лідерів молодіжного руху Тернополя за 2011 рік, обмін досвідом між молодіжними лідерами та налагодження зв’язків для спільної реалізації проектів. Однією із цілей конкурсу є підбиття підсумків року у громадському секторі, що дає змогу об’єктивно визначити людей, які мають найбільший вплив на молодіжну політику і загалом на розвиток міста та його громадян.

У заході мали право взяти участь усі молодіжні лідери Тернополя - голови студрад, профкомів, члени громадських організацій, молодіжних об'єднань і просто активні тернополяни, які зробили немало для свого міста (щоправда, віком від 14 до 35 років).

Критеріями відбору номінантів були кількість та якість організованих протягом року заходів, направлених на розвиток молоді чи вирішення її проблем, ефективність молодіжного об'єднання, яке очолює лідер, авторитет, компетентність та публічність лідера, а також креативність ідей та перспективи розвитку лідера.

Проект було адаптовано до умов міста. Шляхом голосування незалежних експертів (60% голосів) та самих номінантів (40% голосів) було сформовано 10-ку лідерів за 2011 рік. В експертну комісію проекту входили люди, що справді знають громадський сектор і чудово орієнтуються як в персоналіях, так і в подіях громадського життя міста. Після підбиття підсумків і результатів голосування було проведено нагородження громадських діячів, які увійшли до 10 кращих.

Щиро вітаємо студентку гр. ЕМ-31 Козбур Ірину, керівника відділу роботи зі студентами ТОО ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування», яка увійшла в десятку кращих громадських лідерів нашого міста.