ВІЗИТ ПОСЛА

22 березня 2012 року з офіційним візитом у нашому університеті побував Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Таджикистан в Україні пан Шухрат Музафарович Султонов.

Зустріч відбулася в рамках перебування пана Посла на Тернопільщині. Після обговорення питань зовнішньоекономічного співробітництва в Тернопільській облдержадміністрації Шухрат Музафарович спільно із головою ОДА Валентином Антоновичем Хоптяном завітав до ТНТУ.

В ході розмови з ректором Петром Володимировичем Яснієм та керівництвом університету Посол сказав, що вельми радий партнерсько-освітнім відносинам між Технологічним університетом Таджикистану та Тернопільським національним технічним університетом ім.І.Пулюя і сподівається, що в майбутньому ці відносини будуть розширюватися та приносити плоди для обох сторін.

Також пан Посол мав можливість поспілкуватися із таджицькими студентами, які навчаються в ТНТУ на спільному таджицько-українському факультеті «Управління персоналом та перспективних технологій». Було проведено телеміст із Технологічним університетом Таджикистану, в якому взяв участь і ректор цього вишу Нуралі Наботович Шоєв.