Змагання з легкої атлетики

Традиційно, в кінці навчального року розпочинаються різного рангу змагання з легкої атлетики, так званий етап «просто неба». 3 - 4 травня 2012 року на бігових доріжках та секторах оновленого міського стадіону Тернополя «королева спорту» зібрала кращих легкоатлетів України, які навчаються у вишах нашої області.

Серед майстрів спорту України, членів збірної команди нашої держави не залишилися «в тіні» і студенти нашого університету. Високий результат у бігу на 5000м показав студент групи РП-51 Михайло Смітюх. До речі, Михайло став бронзовим призером у легкоатлетичному кросі на дистанції 5км на ІІІ студентських спортивних іграх серед ВНЗ ІІІ-ІV р.а. Тернопільщини, що відбулися 19 квітня. Значно покращив своє особисте досягнення у бігу на 400м першокурсник Микола Малиш (ПМ-11). Сенсацією змагань стала перемога у фінальному забігу на 400м Андрія Чекрія (КТ-22), який на останніх метрах дистанції «вирвав» перемогу у студента ТНЕУ, майстра спорту України Артема Ахкозова. Третім фінішував ще один представник нашого університету Остап Пуківський (СНс-31). Ще одну нагороду завоювала наша команда у естафеті 4х100м, фінішувавши третьою.

З 31 травня по 2 червня у м. Ялта буде проходити Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Нашу область представлятиме Андрій Чекрій. То ж побажаємо йому вдалого старту та успіхів!