Роздуми менеджера

1 червня 2012 року до ТНТУ з презентацією книжки «Роздуми менеджера» завітав знаний учений, державний та громадський діяч, фахівець в галузі менеджменту та бізнес-освіти Будзан Богдан Павлович.

Представив гостя перший проректор Митник Микола Мирославович.

Викладацькій аудиторії, яка прийшла на цю зустріч, було вельми цікаво ознайомитись із поглядами автора щодо постановки сучасними менеджерами життєвих та професійних цілей та розвитку управлінських якостей.

«У кожної людини має бути мета, бажано довгострокова» — підкреслив важливість мати таку мету Богдан Павлович, а ще він додав: «Для постановки такої мети дуже важливо добре знати себе, свої сильні і слабкі сторони».

Про сенс життя і сприйняття світу людиною, про саморозвиток, про стосунки з оточенням, в якому ви живете і працюєте, про деякі аспекти менеджменту, про все це та багато іншого йшлося під час зустрічі.

Присутні мали можливість активно поспілкуватись із автором, ставити та отримувати відповіді на актуальні питання.

Щиру подяку від себе та від колективу за прочитану лекцію та презентацію книжки автору висловив завідувач кафедри менеджменту підприємницької діяльності, доктор економічних наук, професор, а також добрий приятель Богдана Павловича — Андрушків Богдан Миколайович.