Свято у серці кожного першокурсника

3 вересня 2012 року в актовому залі комплексу «Політехнік» Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбувся урочистий церемоніал посвячення у студенти першокурсників.

Нову сторінку про наш навчальний заклад, його історію та сьогодення відкрив першокурсникам у своєму короткометражному фільмі Заслужений діяч мистецтв України, професор кафедри українознавства ТНТУ Олег Герман.

Гімн Університету, внесення священних символів на сцену, виступ із напутнім словом до студентів ректора університету Петра Яснія та щирі побажання вельмишановних гостей – голови Тернопільської обласної ради пана Олексія Кайди, заступника голови Тернопільської облдержадміністрації пана Василя Гецька та мера міста пана Віталія Надала ознаменували хвилюючий момент врочистої присяги студентів-першокурсників.

Цей момент був особливий не лише для студентів, а й їхніх батьків. Цьогоріч родинне благословення для дітей виголосив к.т.н., доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері Гевко Іван Богданович – батько одного з першокурсників.

Кожний намір, кожне дійство має лише тоді повноту свого вияву, коли воно отримує Господнє благословення та освячення. Саме таке благословення всім присутнім у залі уділив отець Сергій.

А пісенний дарунок у виконанні третьокурсниці Ірини Грицишин простелив святковістю та натхненням дорогу студентів у Храм науки і знання!

Зі святом Вас, шановні першокурсники!