З травня по серпень цього року студенти ТНТУ проходили виробничу практику за кордоном на підприємствах компанії «Устронянка» - одного із лідерів на ринку безалкогольних напоїв у Польщі. Під час стажування в основному студенти механіко-технологічного факультету та факультету переробних і харчових виробництв мали змогу ознайомитись із сучасним автоматизованим виробництвом та набути практичного досвіду роботи на машинах з виробництва пластикової тари, розливу та пакування безалкогольних напоїв.

Крім набутих спеціальних знань студенти отримали величезний досвід міжнародного культурного спілкування та побували з екскурсіями у Чехії в її столиці Празі, та польських містах Вроцлаві та Кракові. Адміністрація компанії «Устронянка» висловила подяку студентам ТНТУ за сумлінне навчання та практику на їх виробництві.

Відділ міжнародних зв’язків запрошує студентів 2-3 курсів на практику за кордоном у компанії «Устронянка» у літній період 2013 року. З метою своєчасної підготовки документів (закордонного паспорту, отримання візи у Республіку Польща та інших) просимо зареєструватись до 1 жовтня у Відділі міжнародних зв’язків, каб. 44, тел. 252976.