Семінар
«Перспективи працевлаштування молоді. Перше робоче місце»

25 жовтня 2012 року студенти нашого університету відвідали семінар на тему «Перспективи працевлаштування молоді. Перше робоче місце», який обласна рада профспілок провела для студентського профспілкового активу вищих навчальних закладів міста.

Цінною для учасників семінару стала презентація менеджера у сфері надання інформації Тернопільського обласного молодіжного центру праці Нестюк Ірини Романівни на тему «Проблеми працевлаштування молоді». Під час обговорення даної теми виникла жвава дискусія, і усі присутні мали змогу отримати ґрунтовні відповіді на запитання, які їх зацікавили.

Про перше робоче місце для молоді та перспективи працевлаштування у відповідності до нового закону «Про зайнятість» проінформувала присутніх начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню населення та надання послуг роботодавцям Тернопільського обласного центру зайнятості Валентина Нікуліна.

Любов Ведмедь — засновник громадської організації «Мистецтво жити» презентувала тренінгову програму «кроки до успіху».

Завершився семінар жвавим обговоренням теми майбутнього працевлаштування та діями щодо захисту соціальних прав найманих працівників перед роботодавцями.

Прес-служба студентського профкому