Робота над унормуванням питань щодо дистанційної освіти триває

18 січня 2013 року під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника відбулося засідання робочої групи з розроблення проектів нормативно-правових актів щодо організації навчального процесу у вищих навчальних закладах за дистанційною формою навчання.

У засіданні взяли участь члени робочої групи, зокрема, представники низки вищих навчальних закладів України, фахівці МОНмолодьспорту, ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти».

Міністр Дмитро Табачник наголосив, що необхідно оновити єдину нормативно-правову базу, чітко виписати єдині критерії та технічно захистити можливість впізнавання і перевірки знань за дистанційною формою навчання.

Під час наради зазначено, що за останні роки дистанційна освіта набула найбільшого розвитку в таких університетах, як Харківський університет радіоелектроніки, Харківський національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Хмельницький національний університет, Сумський державний університет, Полтавський університет економіки та торгівлі, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Університет банківської справи Національного банку України, Київський національний університет технологій та дизайну та інших.

...

Читати повністю «Робота над унормуванням питань щодо дистанційної освіти триває» на сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту