Сучасна освіта в Україні – 2013

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 25 - 28 лютого 2013 року прийняв участь у XVI Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», організованій Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук України та виставковою фірмою «КАРШЕ».

У привітанні до учасників та гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень зазначив що даний захід є однією з можливостей привернення широкої уваги громадськості до освіти, освітньої діяльності, до проблем і досягнень освіти. «Ми не повинні готувати людину до життя в минулому столітті. Ми маємо усвідомити — світ перейшов до інноваційного типу прогресу. І сьогодні ми маємо виховувати людину з інноваційним типом мислення, інноваційним типом культури, здатністю до інноваційного типу життя і діяльності» — наголосив Василь Кремень.

На виставці, що проходила в Київському Палаці дітей та юнацтва. були представлені провідні вищі навчальні заклади України, обласні та міські управління освіти, заклади післядипломної освіти, інноваційні науково-методичні центри та підприємства, міжнародні та наукові освітні установи.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя нагороджений золотою медаллю міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні – 2013» у номінації «Міжнародне співробітництво у галузі вищої освіти».

Міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», була спрямована не лише на професіоналів галузі, вона стала цікавою і для школярів, майбутніх абітурієнтів, та їх батьків, а також студентів, усіх зацікавлених у підвищенні свого професійного рівня та в набутті нового досвіду.