Круглий стіл для студентських рад Тернополя

3 квітня 2013 року на базі ТНТУ відбувся міський круглий стіл «Здобутки та досягнення студентського самоврядування». Такий захід в Тернополі пройшов уперше, проте його результати вже дали поштовх до проведення подібних проектів.

Круглий стіл відбувся в рамках проекту «Тиждень студентського самоврядування StudWeek», що вже вдруге проводиться в Тернопільському національному технічному університететі імені Івана Пулюя, і цього року StudWeek здійснюється уже на міському рівні. Долучилися до цього заходу найактивніші представники студентських самоврядувань п'яти найбільших ВНЗ м. Тернополя: Тернопільський національний економічний університет, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Тернопільський нацональний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопільський державний медичний університет імені Івана Горбачевського та Тернопільський інститут соціальних та інформаційних технологій.

Як зазначив координатор проекту, голова студради ТНТУ ім. І. Пулюя Олег Грушицький: «Метою нашого заходу було ознайомитись із специфікою роботи та обміном досвіду між лідерами студентських самоврядувань міста, і з цим ми добре справились. Голови студентських рад тернопільських вишів налагодили між собою добрі відносини, це дало можливість краще познайомитись та разом зі студентським активом обговорити проблемні питання щодо майбутньої співпраці в проведенні спільних заходів».

Загалом взяли участь у заході 25 активних учасників студентських самоврядувань Тернополя, наприкінці всі отримали сертифікати про участь.