Конкурс бізнес-планів та соціальних проектів

У квітні - вересні 2013 року проходитиме Конкурс бізнес-планів та соціальних проектів серед молоді, який організовує Тернопільський обласний молодіжний центр праці. Головна мета проекту, який проходить щорічно, спрямована на сприяння та заохочення реалізації підприємницьких ініціатив молоді та практичного їх втілення.

Цьогорічний Конкурс бізнес-планів та соціальних проектів проходить під гаслом «Бізнес починається з ідеї».

Конкурс проводиться у двох номінаціях:

  • «Виробництво, сфера послуг і торгівля»
  • «Соціальний проект»

Дані проекти передбачають поліпшення умов життєдіяльності особистості чи окремих соціальних груп, а також надання соціальних послуг.

Завданнями Конкурсу є популяризація підприємництва та створення сприятливих умов для розвитку бізнес–середовища для започаткування молоддю власної справи, забезпечення можливості взаємодії між студентами та підприємцями області.

Всі молоді та активні люди віком від 14 до 35 років зможуть подати заявку та об’єкт конкурсного відбору (бізнес-план або соціальний проект) до 31 серпня 2013 року.

Для подачі заяви на участь у Конкурсі та реєстрації на проходження бізнес-тренінгів треба просто заповнити форму за цією адресою: https://docs.google.com/forms/d/1oJIlQ5nVXQRGdiL4vPNTQKyjZWsTlGCqYJg9NBbJm9A/viewform?sid=49d1e54ffebb6e56&token=F4AQGD4BAAA.Ng0D3bITW-VdsAgxZ4hAUw.6qLTLNujJ2YkJiJOXoYRMA&pli=1

Учасники, які візьмуть участь у проекті, зможуть відвідати практичні тренінгові заняття, які допоможуть їм в подальшому написанні бізнес-плану чи соціального проекту, а також дадуть змогу особисто поспілкуватися із успішними бізнесменами та отримати їхні поради.

Фінал Конкурсу заплановано провести у вересні 2013 року. Роботи учасників оцінюватиме спеціально сформована Експертна Рада, до складу якої увійдуть діючі підприємці міста Тернополя та області. Найкращі бізнес-ідеї учасників отримають допомогу у їх впровадженні.

Додаткову інформацію щодо Конкурсу можна отримати за тел.: 42-01-36, 098 711 1 921.