Відкритий методичний семінар

23 квітня 2013 року в рамках Тижня науки в читальному залі науково-технічної бібліотеки ТНТУ проведено відкритий методичний семінар «Аналіз самостійної роботи студентів з організації презентацій засобами Power Point».

Були представлені роботи студентів груп ЕТ-11 та ЕТ-12, які всесторонньо показали вміння систематизації та оформлення додаткової інформації та знань студентів з навчально-освітньої тематики: «Історія розвитку обчислювальної техніки», «Особливості роботи в Power Point», «Інтернет», «Основні закони фізики».

Цікавими були роботи, які представили теми життя і творчості видатних українців, історії замків, міст Тернопільщини та України, власні захоплення та хобі студентів: «Міста України у віршованій поезії», «Острог — моє рідне місто», «Леся Українка», «Замки Тернопільщини», «Засоби масової інформації», «Моє хобі — плавання» тощо.

В роботі семінару взяли участь керівники студентських робіт — викладачі кафедри інформатики та математичного моделювання Гащин Н.Б., Семенишин Г.М., Децик О.Я. та заступник декана електромеханічного факультету Оробчук Б.Я. Професійними і практичними були поради студентам щодо дизайну та представлення робіт старшого викладача кафедри інформатики і математичного моделювання Дуди О.М.

Робота семінару показала практичну реалізацію триєдиної моделі формування молодої генерації української технічної інтелігенції, можливість особистого удосконалення кожного студента.

Студентські роботи, представлені на семінарі, будуть використані при створенні тематичних презентацій для відеомоніторів, що знаходяться у корпусах університету. Одна з них — «Чорнобильська трагедія» транслювалась 26 квітня на моніторах першого та другого корпусів ТНТУ.