Всеукраїнська олімпіади з української мови як іноземної

Вітаємо з поверненням додому команду учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Українська мова як іноземна», яка проходила у Донецькому національному технічному університеті 24-25 квітня.

Утомакілі Овіемуно Пітер і Одум Араба Осо гідно відстояли честь ТНТУ. Члени журі відзначили підготовку й активну роботу студента групи ІСН-32, Утомакілі Овіемуно. Радіємо з його успіхів, які увінчалися грамотами «за найкращий виклад конкурсної теми» і за «найкраще виконання завдання з аудіювання». Більше того, Овіемуно отримав диплом за І місце у фотоконкурсі «Україна та українці очима іноземців» та був нагороджений дипломом у номінації «Відкриття олімпіади». Майбутній програміст упевнений, що через рік він вдосконалить знання української мови до такого рівня, що зможе змагатися і зі слов’янами-перекладачами, і зі студентами філологічних факультетів.

Одум Арабі Осо вручили грамоту за активну участь у конкурсі творчих робіт есе та сертифікат учасника.

Викладача кафедри української та іноземних мов Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Кару Наталю Ярославівну, було нагороджено грамотою за активну участь у роботі Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови як іноземної. Висловлюємо їй вдячність за ентузіазм та підтримку наших олімпійців.

Кафедра української та іноземних мов