Happy Wake-up

22 квітня 2013 року в читальному залі бібліотеки відбулась презентація проекту Happy Wake-up. Презентацію для студентів ТНТУ провела Олена Новогородська — Flower Keeper компанії Happy Farm.

Отож, що ж таке Happy Wake-up? Новий проект Happy Wake-up — це молодіжний конкурс для талановитих студентів та учнів, організаторами якого виступає компанія Global Management Challenge спільно з бізнес-інкубатором Happy Farm.

Happy Farm — бізнес-інкубатор, який надає послуги розвитку бізнес-проектів для підприємців-початківців (або компаній), а також передбачає подальше супроводження та залучення інвестицій.

Happy Wake-up — перший міжнародний конкурс для студентів та учнів IT-напрямків, який надає можливість кращим учасникам створити бізнес-проект та залучити до нього інвестиції.

Участь у Міжнародному конкурсі Happy Wake-up — це можливість для студентів та учнів бути поміченими національними та міжнародними інвесторами та провідними роботодавцями.

Конкурс Happy Wake-up складається з декількох етапів:

  1. Онлайн вирішення спеціалізованих кейсів для відбору кращих учасників конкурсу за номінаціями.
  2. Проведення навчальної програми, для учасників конкурсу на базі бізнес-інкубатора Happy Farm, з метою розробки командами прототипів продуктів, за підтримки закріплених локальних менторів за кожною командою.
  3. Захист учасниками своїх проектів, визначення резидентів бізнес-інкубатора Happy Farm та учасників проекту Happy School (безкоштовна школа підприємництва для молоді).

З 20 березня по 10 травня 2013 року триває реєстрація студентів та учнів у конкурсі Happy Wake-up. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, студентам та учням необхідно пройти реєстрацію на bit.ly/happywakeup та вирішити спеціалізований кейс.