День факультету управління та бізнесу у виробництві

29 травня 2013 року факультет управління і бізнесу у виробництві відзначав День факультету. Святкування відбулося в ОМЦ «Політехнік». Урочиста частина розпочалася із виносу хоругви ФБВ під гімн університету. Після перегляду відеопрезентації про факультет до слова був запрошений декан факультету Дудкін Павло Дмитрович, який привітав усіх студентів та викладачів зі святом.

Прекрасним продовженням цього вечора став святковий концерт за участю студентів та запрошених гостей. У програмі концерту взяли участь майбутні психологи та менеджери: Оксана Процик з піснею «We Found Love», Оксана Попадюк виконала пісню «Gravity», Уляна Митник зачарувала виконанням пісень «I Am Who I Am» та «Deja que mueva mueva mueva», Зоряна Герасименко з шоу-балетом танцювали українську коломийку, команда КВК ДНК розважала глядачів своїми жартами, тріо Оксана Процик, Оксана Попадюк та Наталя Кузьмінська виконали відому українську пісню «Чом ти не прийшов?» у сучасному аранжуванні, запальним рок-н-ролом порадували Віце міс ТНТУ 2012 — Зоряна Герасименко та Містер ТНТУ 2013 — Андрій Свединський.

Звичайно, не обійшлось без вручень дипломів, подяк і нагород: голова студради ФБВ Уляна Митник вручала дипломи з номінаціями викладачам та подяки завідувачам кафедр, які були запрошені до слова, а також ставили відбитки своїх долонь на «Алеї зірок ФБВ», заступник декана Гарматюк Оксана Олегівна нагороджувала кращих студентів факультету, а декан Павло Дмитрович — кращих викладачів.

Та яке святкування без зіркових гостей? То ж привітати ФБВ прийшли команда КВК Вищої Всеукраїнської ліги — V.I.P, яка подарувала глядачам море жартів та сміху, та гурт «Отава», який подарував чудові українські пісні. Емоції, жарти, аплодисменти і хороший настрій наповнили цей вечір, тому з упевненістю можна сказати — свято беззаперечно вдалося!