Святкування Дня МТФ та ФХМ

30 травня 2013 року в ОМЦ «Політехнік» відбулося святкування Дня механіко-технологічного факультету та факультету машинобудування і харчових технологій.

День факультету — це чудове свято, а особливо коли його святкують одразу два факультети. В честь цієї події студенти влаштували грандіозний концерт. На урочистостях були присутні керівництво обох факультетів, викладачі, ну і звичайно ж студенти. З привітальним словом звернулись декани факультетів Пиндус Юрій Іванович та Лещук Роман Ярославович, а також заступники деканів Левкович Михайло Геннадійович та Сташків Микола Ярославович.

В цей вечір студенти охоче проявили свою талановитість, творчість, неординарність та згуртованість. Нікого не залишили байдужими вокальні виступи Андрія Бойчука, Марти Краснощокої, Павленка Тараса та Сергія Ткачука. Бурхливими оплесками зал відреагував на виступ команди КВН «Бонус».

Під час святкування заступники деканів відзначили кращих студентів грамотами за успіхи у навчанні, спорті та громадській діяльності. У свою чергу студенти також нагородили викладачів грамотами за перемогу в різних номінаціях. Завершилось дійство показом міні-фільму про студентське життя ФХМ та МТФ.

Ведучими на заході були Вархола Володимир, Маліновська Уляна, Войтович Володимир та Паробок Галина. Організовували вечір активісти студентського самоврядування.

Свято, яке відбулося ще раз підтвердило: наші студенти не лише добре навчаються, вони творчі, завзяті та уміють гарно відпочивати.

Зі святом Вас, друзі!