Випускний вальс

Урочистості, присвячені випуску бакалаврів, спеціалістів та магістрів Тернопільського національного технічного університету ім.І.Пулюя, пройшли 2 липня 2013 року в ОМЦ «Політехнік».

Початок дійства ознаменували хвилюючі моменти: внесення священних символів усіх факультетів на сцену та вітальна промова ректора ТНТУ Петра Яснія, а також духовне благословення отця Мартина.

Кульмінацією свята стало вручення ректором університету, деканами та заступниками деканів відповідних факультетів дипломів з відзнакою кращим студентам ТНТУ.

В рамках святкової імпрези ректор також привітав третьокурсника, голову студетської ради ТНТУ Олега Грушицького з перемогою на виборах студенського мера Тернополя та вручив йому цінний подарунок.

Прийшли привітати випускників батьки, родичі, знайомі, ну і звичайно викладачі. З побажаннями і напутніми словами до присутніх звернулася мати випускника факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії — Орлова Наталя Василівна. Вона побажала молодим людям невичерпного джерела творчої енергії, професійної самореалізації та щасливого майбуття.

Свої пісенні дарунки для випускників подарували студенти Тернопільської політехніки Уляна Митник, Ірина Грицишин, Оксана Марків. А завершальним акордом дійства безумовно був випускний вальс.