Всеукраїнський фестиваль молоді

З метою сприяння соціальному становленню та розвитку молоді Міністерством молоді та спорту України з 4 по 6 вересня 2013 року в місті Києві було проведено Всеукраїнський фестиваль молоді.

Для участі у вищевказаному заході сформовано делегації від кожної області у складі 5-10 осіб з числа представників управлінь молоді та спорту облдержадміністрацій, голів найактивніших громадських організацій, лідерів молодіжних об’єднань та лідерів студентського самоврядування. Представниками від Тернопілського національного технічного університету ім.І.Пулюя були студенти: студентський мер Тернополя, голова студради ТНТУ Олег Грушицький (МТФ, гр. МК-41) та Тарас Кривецький (МТФ, гр.МБ-41), які були делеговані відповідно молодіжною ОДА та ТУСК «Обнова».

Захід відбувся за участю Президента України Віктора Януковича, Міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна, Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова, Віце-прем'єр-міністра України Костянтина Грищенка, голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та інших почесних гостей.

На Форумі працювало 12 секцій за напрямками: зайнятість та підприємницькі ініціативи молоді — запорука економічного зростання держави; забезпечення молоді житлом — шлях до власної незалежності; наука і освіта в Україні — доступність знань для молоді; молодь у громадському русі — формування якісно нової політичної еліти України; молодь за здоровий спосіб життя; спорт дружній до молоді; правове суспільство молодь будує сьогодні; молода журналістика — про суспільство об’єктивно та професійно; підтримка творчих ініціатив та молодих митців — шлях до естетичного збагачення суспільства; Next Ukraine — міжнародні відносини у майбутньому; формування громадянського патріотизму — європейські цінності на українському просторі; екологія України — сьогодні заради майбутнього.

Організаторами заходу була визнана ініціативність, високий професіоналізм та обізнаність у вирішенні порушених питань у секціях.

З метою організації змістовного дозвілля під час Фестивалю відбулися спортивно-мистецькі та культурно-розважальні заходи.

Голова студради ТНТУ Олег Грушицький