Візит у Люблінську політехніку

12 - 14 вересня 2013 року з офіційним візитом у Люблінській політехніці (Польща) перебувала чисельна делегація нашого університету. Зокрема, вчений секретар вченої ради університету — Галина Крамар, декани факультетів: ФБВ — Павло Дудкін, ФІС — Олександр Мацюк, ФПД — Галина Ціх, завідувач кафедри ОХ — Тетяна Вітенько, викладачі Ольга Владимир, Надія Голда, Ольга Павликівська, Марія Паньків. Серед візитерів були 7 студентів з факультетів ФБВ, ФІС, ФХВ, МТФ, ФПД. З польської сторони участь в зустрічі взяли В'єслав Сікора — керівник відділу з питань Східного партнерства, Єва Бояр — декан факультету менеджменту, Йоланта Слоніц — заступник декана по роботі із студентами факультету менеджменту, Павел Комада — заступник директора Інституту інформатики.

Метою візиту було ознайомлення із польським вузом, з програмою подвійних дипломів для магістрів нашого університету, узгодження програм подвійних дипломів та студентської мобільності в рамках Болонської системи навчання.

Двоє наших магістрів з факультету управління та бізнесу у виробництві Василина Була та Анастасія Крекотень уже є першопрохідцями у навчанні за програмою подвійних дипломів, і у липні 2014 року стануть першими магістрами, що отримають дипломи як ТНТУ, так і Люблінської політехніки.