Рік за роком, крок за кроком йдемо у майбуття

Кафедра менеджменту підприємницької діяльності 23 вересня 2013 року відзначила свою 11 річницю. Прикметно, що ініціатива з відзначення цієї абсолютно не ювілейної дати належить ніяк не професорсько-викладацькому складу, а студентству.

Святкові заходи відбувалися після лекційних занять в аудиторному приміщенні. Урочистий настрій доповнили вишиваний одяг студентів, кольорові кульки скомпоновані у число «11». Та найважливішими були приємні спогади про започаткування та життя, досягнення та втрати кафедри, а також теплі відгуки з уст студентів на адресу викладацького складу. Під час святкування було згадано і ім’я засновника кафедри — Мартиненка Володимира Якимовича.

Як відмітив завідувач кафедри Богдан Миколайович Андрушків, вітаючи студентство і викладачів, — «ініціатива святкування є схвальною з тих міркувань, що ми не обмежуємось відзнакою події як такої, а згадуємо конкретних людей, які прикладаються до розвитку кафедри». Відмічалося, що за короткий час життя кафедра досягла чималих результатів у навчально-виховному процесі та науці. Є усі сподівання та підстави для збереження ефективної тенденції і в майбутньому.

За логікою мислення ініціатива святкування є результатом застосування відповідного інструментарію співпраці з майбутніми спеціалістами та магістрами. Цьому заходу передувало знайомство студентства з роботою кафедри з метою налагодження тісної та плідної співпраці між ними та викладачами. Наступним етапом передбачається досягнення домовленостей про поїздки на виробництво,проведення практичних занять безпосередньо на підприємствах, установах та організація.

В спільних здравицях викладачі та студенти зможуть ефективно співпрацювати та досягати нових здобутків у розвитку кафедри менеджменту підприємницької діяльності.

Керівник прес-центру кафедри менеджменту підприємницької діяльності Ольга Владимир