Студенти обрали нове керівництво студентської ради

2 жовтня 2013 року в рамках VІІІ конференції студентського самоврядування відбулися вибори голови та першого заступника голови студради Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Програма конференції включала наступні питання:

  • звіт діяльності за 2012-2013 н.р. діючого голови студентського самоврядування ТНТУ ім.І.Пулюя Грушицького Олега;
  • доповідь кандидатів на посаду голови студентського самоврядування (Місюка Дмитра гр. КА-41, Баконя Романа гр. РП-31);
  • доповідь кандидата на посаду заступника голови студентського самоврядування (Миц Галини гр. МЗ-31);
  • голосування;
  • підведення підсумків.

Участь в конференції взяли представники відділу виховної роботи та зв'язків з громадськістю на чолі з начальником відділу - Децик Оксаною Ярославівною, а також голова правління ТОМГО "Спілка молодіжного самоврядування" - Ігор Процик.

Звітуючи про діяльність на посаді голови студради ТНТУ, Олег Грушицький розповів про тренінги, семінари, освітні проекти, в яких цьогоріч взяли участь студенти нашого університету. Він наголосив на тому, що такі проекти, як «Тернопіль - студентська столиця», «Студентська республіка», "Студентська доба" допомагають молодим людям краще розкрити свій творчий, інтелектуальний та професійний потенціал, активно та з користю для здоров'я провести дозвілля, а ще налагодити дружні зв'язки із ровесниками з-за кордону.

Згідно з процедурою виборів, кожен з кандидатів мав можливість виголосити власну програму роботи на розсуд громади. Звичайно, цей виступ мав на меті не лише познайомити учасників засідання з планами і поглядами кандидатів, але й продемонструвати, наскільки вони володіють ораторськими здібностями, вміють тримати увагу аудиторії, зацікавити співрозмовника, витримувати пресинг опонентів та дотепно і влучно відповідати на запитання слухачів.

Дмитро Місюк у своєму виступі закцентував увагу на створенні інформаційного сектору в студраді ТНТУ, про створення студентського сайту і студентської газети вела мову також і Галина Муц, Роман Баконь запропонував для культурного і духовного розвитку студенства організувати спільноту "Студентська віра".

В ході таємного голосування головою студентської ради ТНТУ став студент групи РТ-31 Баконь Роман, за якого з 71 присутнього учасника проголосував 41 студент. Першим заступником голови обрано Миц Галину, яка в ході відкритого голосування набрала 35 голосів.

Вітаємо новообраних представників органів студентського самоврядування!