У відповідності до програми, затвердженої МЗС України, ректор ТДТУ ім.І.Пулюя проф.Ясній П.В. з 17.06. по 21.06.2008р. відвідав у складі делегації Тернопільської державної обласної адміністрації в'єтнамську провінцію Донг Най.

У рамках візиту відбулась зустріч із керівництвом провінції, в ході якої торкнулися питання співпраці в галузі освіти та науки. Члени делегації також відвідали приватний інститут Лак Хонг, з ректором якого, проф. Нгуен Тху Ланом обговорили шляхи майбутньої співпраці, зокрема, щодо навчання в'єтнамських студентів у ТДТУ, підготовки магістрів, спільної підготовки кандидатів наук. Ці питання є надзвичайно важливими для В'єтнаму, оскільки у промисловості бракує фахівців із вищою освітою, а у вищих навчальних закладах - професорів та доцентів.

Делегація відвідала промислові зони провінції, деревообробну компанію «Тінг Нгіа», компанії «Вінакофе», «Кераміка Тхай Зионг». Відбулась зустріч із Ле Тунг Ламом, директором фірми НІТАСО, під час якої обговорено програму стажування спеціалістів компанії у ТДТУ на факультеті радіокомп'ютерних систем у галузі ІТ, систем керування та обробки цифрових сигналів.