Студенти ТНТУ навчатимуться у Санкт-Петербурзі

3 жовтня 2013 року ректор Петро Ясній зустрівся зі студентами-магістрантами факультету контрольно-вимірювальних та радіокомп'ютерних систем Володимиром Кругльовим та Олегом Щербаєм. Обоє хлопців виграли конкурс на здобуття державних стипендій Міністерства освіти і науки Російської Федерації на навчання у Санкт-Петербурзькому державному електротехнічному університеті «ЛЭТИ» імені В.І. Ульянова (СПбДЕТУ) за спільною магістерською програмою подвійних дипломів та відповідно до Програми педагогічного експерименту з академічної мобільності студентів ТНТУ та СПбДЕТУ. Під час спілкування ректор побажав студентам успіхів у науковій діяльності за кордоном та висловив надію на те, що вихованці нашого університету зарекомендують себе як одні з найкращих у своїй галузі.

Володимир Кругльов та Олег Щербай навчатимуться у магістратурі першого року навчання Санкт-Петербурзького державного електротехнічного університету «ЛЭТИ» імені В.І. Ульянова (м. Санкт-Петербург, Російська Федерація) за спеціальністю 200146.68 «Локальні вимірювально-обчислювальні системи».

Нагадаємо, що у серпні 2011 року Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя спільно з Санкт-Петербурзьким державним електротехнічним університетом «ЛЭТИ» імені В.І. Ульянова розпочав підготовку спільної магістерської програми подвійних дипломів.