Наші перемоги

Легкоатлетичний спорт

Завершення легкоатлетичного сезону 2013 року стало успішним для студентів нашого університету.

Першим стартом був чемпіонат Тернопільської області з легкої атлетики 19-20 вересня. Два рази на п’єдестал підіймався Андрій Чекрій (КА-41), здобувши «бронзу» у бігу на 200м та «золото» — на удвічі довшій дистанції серед дорослих. Серед юніорів у бігу на 400м третім фінішував першокурсник Максим Закітнюк (СІ-11).

Через тиждень, у польському місті Кросно (Підкарпатського воєводства) Андрій зумів вибороти друге місце на дистанції у 400м.

2 - 3 жовтня 2013 року на Тернопільському міському стадіоні проводилася відкрита першість Західного регіону з легкої атлетики серед ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Наполегливість та спортивний характер проявив Максим Закітнюк, який серед більш ніж 20 учасників завоював «бронзу», поступившись лише досвідченішому спортсмену з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та нашому Андрію Чекрію. Також хороший результат і у підсумку 2 місце в бігу на 200м посів Микола Фіялковський (СН-21). Варто відзначити також Дмитра Юрчика (СН-21) — 5 місце у бігу на 800м.

Отож, вітаємо наших спортсменів та бажаємо їм нових перемог!