Конкурс «СтудМіс України 2013»

19 жовтня 2013 року у Києві пройде фінал конкурсу «СтудМіс України 2013». Наше місто представлятиме студентка Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, «СтудМіс Тернопільщини» — Роксолана Перепелюк!

Наша красуня неодноразово виступала на конкурсах краси і завжди піднімалась на п'єдестал переможців, сподіваємось, що і цього разу Роксолана зможе здобути перемогу у конкурсі.

Поспілкуватись із конкурсанткою вдалося Катерині Болотніковій із інтернет-порталу «Погляд». Ось невеличке інтерв'ю:

— Роксолано, мене лякає навіть назва твоєї спеціальності — «Автоматизоване управління технологічними процесами», а ти блискуче навчаєшся за цим фахом вже 5 років, руйнуючи всі стереотипи про гуманітарний склад розуму жінок! Важко повірити, що така тендітна красуня лускає задачі легко, як горішки! Що приваблює тебе в математиці? Якою уявляєш свою подальшу кар’єру в цій галузі?

— Чому така спеціальність? Тому що, по-перше, я більше любила точні науки ще з дитинства, бо вони розвивали логічне мислення. По-друге, я не вірю в стереотипи, адже, як доказала теорія, жінки можуть бути чудовими спеціалістами навіть у «чоловічих» професіях, тому тут нічого дивного немає. Особисто я мрію стати висококваліфікованим спеціалістом своєї професії.

— Я розумію, що в тебе хист до математики, але сподіваюся, що у відеоролику твого шоу-номеру для фіналу «СтудМіс України 2013» ти продемонструєш якійсь інший свій талант. Що ж це буде? Можливо, здивуєш нас пристрасними іспанськими танцями, які так любиш? Чи продемонструєш мистецтво вишивання бісером, яким досконало володієш?

— Справді, захоплення в мене різні, але у відео я демонструю саме те, чим я живу, — танець! Своїм талантом я хочу донести глядачам, що потрібно жити і бути щасливою людиною, не зважаючи ні на що. Необхідно любити себе такою, якою ти є. До того ж непривабливих дівчат в Україні не існує! Кожна з нас — особлива і неповторна, немов діамант!

Підтримати нашу красуню можна, проголосувавши за її фото на сайтах:

Координатор конкурсу «СтудМіс Тернопільщини» Сергій Губарев зауважив: «Конкурс «СтудМіс України» буде найяскравішим святом для студентів всієї країни! Відповідно очікую від нього величезну кількість позитивних емоцій і приємних спогадів на цілий рік. Сподіваюся, що цей конкурс змінить життя як учасниць, так і організаторів на краще. І, звісно, я вірю, що цього року саме «СтудМіс Тернопільщини» повернеться з перемогою!»

Тернополю, не будь байдужим! Тернополяни та студенство, у ваших силах довести, що саме Роксолана Перепелюк гідна титулу «СтудМіс України 2013».

Сюжет про конкурс можна буде переглянути 20 жовтня о 20:00 на телеканалі TВi.