Зустріч студентів із представниками Державної міграційної служби

30 жовтня 2013 року відбулась зустріч студентів факультету по роботі з іноземними студентами із представниками Державної міграційної служби та адміністрацією університету.

Вступне слово мовив т.в.о. ректора, проректор з наукової роботи проф. Рогатинський Р.М. Особливу увагу він звернув на реалізацію в університеті державної політики, спрямованої на розширення ринку надання освітніх послуг для іноземних громадян та підготовки з їх числа спеціалістів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів для зарубіжних країн на контрактних засадах.

Перший заступник начальника Управління державної міграційної служби в Тернопільській області Кондрашов Олег Володимирович детально проінформував присутніх про порядок продовження строку перебування та продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, а також про порядок оформлення і видачі посвідки на тимчасове проживання та відповів на численні запитання студентів. Спілкування супроводжувалось синхронним українсько-англійським перекладом.

В ході зустрічі, яка тривала понад дві години, на запитання іноземних громадян, що навчаються в університеті також відповіли декан ФРІ Ковалюк Б.П., відповідальний по університету за реєстрацію іноземних студентів — інспектор деканату Барабаш П.В., заступники декана ФРІ — Крамар І.Ю. і Мороз Л.Б. та інспектор деканату Ступінська О.П.