ХІІІ обласна спартакіада між працівниками ВНЗ

З метою популяризації фізичної культури і спорту та пропаганди здорового способу життя серед працівників ВНЗ міста та області 26 жовтня на базі кафедри фізичного виховання і спорту НСОЦ «Політехнік» відбулась ХІІІ обласна спартакіада між працівниками вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, присвячена Дню працівників освіти.

Організаторами змагань виступили департамент освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, обласна організація профспілки працівників освіти і науки, кафедра фізичного виховання і спорту ТНТУ. Активно сприяли проведенню спартакіади ректор Яснiй П.В., проректор з науково-педагогічної роботи Дячук С.Ф., голова профкому університету Жаровський О.С., викладачі кафедри фізичного виховання і спорту.

У змаганнях, з 8 видів спорту (перетягування линви, плавання, міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, гирьовий спорт, армспорт) брали участь 278 працівників з 8 навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

У загальнокомандному заліку збірна команда працівників нашого університету виборола 2-ге місце. Найкращі спортсмени учасники змагань: Кульчицький З.Й. (1-ше місце з гирьового спорту); Стахів Василь (1-ше місце з гирьового спорту та армспорту); Босюк О.М. (1-ше місце з плавання); Вальчак Н.В. (1-ше місце з плавання); Федчишин О.Я. (1-ше місце з плавання); Мовчан Л.Т. (1-ше місце з настільного тенісу); Окіпний І.Б. (1-ше місце з настільного тенісу).

Вітаємо кращих спортсменів та переможців змагань!

Кафедра фізичного виховання і спорту