ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Знайомство з технічним університетом, який готує фахівців з понад 25-ти напрямів, відбулося 10 листопада 2013 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік».

День відкритих дверей зібрав як потенційних студентів, так і їхніх батьків. На зустрічі побували випускники та учні шкіл, студенти технікумів, коледжів.

Під час зустрічі майбутні абітурієнти і батьки дізнались про сьогодення та історію університету від ректора проф. Яснія П.В., про міжнародну діяльність та міжнародні зв'язки розповів проректор з науково-педагогічної роботи Дячук С.Ф., із умовами вступної кампанії та правилами прийому до ТНТУ ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Лещук Р.Я., а про студентське життя розповів студентський мер Тернополя, студент 4-го курсу механіко-технологічного факультету Олег Грушицький.

Завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Курко Ярослав Віталійович наголосив на тому, що особлива увага в університеті приділяється спортивному дозвіллю і відпочинку студентів. Для майбутніх абітурієнтів і батьків була проведена екскурсія спортивними об'єктами комплексу, зокрема вони відвідали плавальний басейн олімпійського рівня, універсальний спортивний зал, тренажерний і футбольний зали.

У холі Центру можна було отримати інформаційні буклети та щорічники, що висвітлююють діяльність ТНТУ.

Сподіваємось, майбутні абітурієнти почерпнули для себе багато корисної інформації та зацікавились технічною освітою. Наші двері завжди гостинно відкриті для вас!