Вручення відзнак і нагород

19 листопада 2013 року відбулося засідання вченої ради Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

На засіданні вченої ради університету ректором проф. Яснієм П.В. було вручено диплом про присвоєння наукового ступеня доктора технічних наук кандидату технічних наук, доценту кафедри менеджменту у виробничій діяльності Гевку Івану Богдановичу, а також атестат доцента кандидату економічних наук, доценту кафедри менеджменту підприємницької діяльності Паляниці Віктору Анатолійовичу.

Крім того, Петро Володимирович, від імені компанії Мрія Агрохолдинг нагородив почесною грамотою та заохочувавальним подарунком (накопичувач інформації USB Flash Drive 8 GB) студента групи ХСм-51 Бурія Йосифа за участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий студент напрямку «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». Із двохсот студентів Йосиф Бурій увійшов у групу із 17-ти лідерів від кожного ВНЗ. Тепер хлопець запрошений взяти участь у позаконкурсному відборі до Української Аграрної Школи — освітньої ініціати компанії Мрія Агрохолдинг.

Варто наголосити, що урочисте відзначення кращих працівників та студентів університету уже стало доброю традицією та неодноразово відбувається на наукових засіданнях та зборах колективу.