Зустріч в економічному університеті

29 листопада 2013 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулися Регіональна виставка промислових підприємств регіону та засідання Ради Федерації роботодавців України, на яке завітали голова Ради Федерації Фірташ Дмитро Васильович та голова Тернопільської облдержадміністрації Хоптян Валентин Антонович. Також взяли участь у виставці та засіданні близько 40 тернопільських підприємців та чиновників.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на зустрічі представляли ректор Ясній П.В., проректор з наукової роботи Рогатинський Р.М., начальник відділу інформаційної діяльності Дубик О.І., директор Навчально-наукового інституту інформаційних систем Химич Г.П., науковці Андрійчук В.А., Яськів В.І., Ярема І.Т., Паламар М.І.

У своєму виступі Дмитро Васильович окреслив перспективи розвитку бізнесу на Тернопільщині. Також він вислухав доповіді голови Тернопільської обласної державної адміністрації та керівників великих підприємств області.

На завершення зустрічі Дмитро Васильович Фірташ та Валентин Антонович Хоптян підписали протокол про наміри щодо участі Федерації роботодавців України у реалізації Стратегії регіонального розвитку Тернопільської області на період до 2015 року.