Новорічно-різдвяна імпреза в Тернопільській політехніці

Дивовижні та завжди довгоочікувані свята — Новий рік та Різдво Христове — уже поруч. В ці дні панує особливий настрій, а святкова атмосфера присутня не лише у наших домівках, а й на роботі, в колі друзів та колег.

Так, 25 грудня 2013 року в читальній залі науково-технічної бібліотеки ТНТУ ім.І.Пулюя відбулася новорічно-різдвяна імпреза для студентів та працівників університету. Усіх присутніх з прийдешніми святами привітав ректор Петро Ясній, також до своєрідного флешмобу поздоровлень приєдналися перший ректор ТНТУ Шаблій Олег Миколайович, проректори Митник Микола Мирославович, Рогатинський Роман Михайлович, Клепчик Василь Михайлович та багато інших викладачів, працівників, студентів вишу.

Побажання здоров’я, щастя, здійснення світлих надій та мрій стали лейтмотивом концертної програми. Чарівні різдвяні мелодії «Темненькая нічка», «Нині радість нам усім», «Що то за предиво» прозвучали у виконанні студентів Андрія Бойчука (гр. МБ-51), Ірини Грицишин (гр. КБ-41), Оксани Попадюк (гр. КА-31). Зал не просто слухав, а й колядував спільно та разом, як велика українська родина.

Організатором дійства виступив відділ виховної роботи та зв'язків з громадськістю ТНТУ.