День відкритих дверей в Тернопільській політехніці

16 березня 2014 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбувся День відкритих дверей.

Захід проходив в читальній залі бібліотеки ТНТУ ім.І.Пулюя, де майбутні абітурієнти та їх батьки зустрілися з адміністрацією університету. У своєму виступі ректор університету Петро Ясній звернув увагу на те, що технічний виш потужно співпрацює з багатьма провідними компаніями світу в галузі інформаційних технологій й електротехніки, в університеті дбають про працевлаштування випускників, зокрема, декілька років тому назад створений відділ працевлаштування та практичної підготовки студентів, в університеті діє військова кафедра. Про міжнародну діяльність та міжнародні зв'язки розповіла проректор з міжнародного співробітництва Вітенько Тетяна Миколаївна. Із вступною кампанією та правилами прийому до ТНТУ ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Лещук Роман Ярославович, також він запросив одинадцятикласників 23 березня взяти участь в Університетській олімпіаді, переможці якої будуть не лише нагороджені дипломами і цінними призами, а й отримають право на першочергове зарахування до університету.

В ході зустрічі присутні переглянули відеоролики про університет, поспілкувалися із деканами факультетів, здійснили екскурсію аудиторіями навчального закладу.