Делегація Люблінської політехніки в ТНТУ

31 березня 2014 року з робочим візитом у Тернопільському національному технічному університеті ім.І.Пулюя побувала делегація з Люблінської політехніки у складі керівника відділу східного партнерства Вєслава Сікори, заступника декана механічного факультету д-р Анни Рудавської, заступника директора інституту електроніки та інформаційних технологій факультету електротехніки та інформатики д-р Павела Комади, керівника кафедри архітектури, урбаністики та територіального планування факультету будівництва та архітектури д-р Бартломея Квятковського, спеціаліста відділу східного партнерства Юлії Яскевич.

З метою організації програми подвійних дипломів магістрів, погодження навчальних планів та графіків навчального процесу відбулася зустріч польських колег з адміністрацією нашого університету. Також в ході візиту делегація зустрілася зі студентами та викладачами від усіх факультетів ТНТУ.

На даний час за програмами подвійних дипломів у Люблінській політехніці навчається 12 студентів Тернопільського технічного університету із спеціальностей магістратури «Промислове і цивільне будівництво», «Енергетичний менеджмент», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Інформаційні управлінські системи і технології».

В результаті візиту було досягнуто домовленостей про розширення переліку спеціальностей магістратури у Люблінській політехніці за програмами подвійних дипломів.

Більше інформації про програми подвійних дипломів та навчання у Люблінській політехніці можна отримати в деканатах факультетів та у відділі міжнародних зв'язків (корп. №2, к.44, тел. 0352 252976)


Презентація "POLITECHNIKA LUBELSKA"