Чемпіонат Тернопільської області з гирьового спорту

12 квітня 2014 року у Тернополі відбувся відкритий особисто-командний Чемпіонат Тернопільської області з гирьового спорту серед юнаків 1996 року народження і молодших (двоборство). Проходив захід у палаці спорту «Текстильник».

Перше місце у своїй категорії завоював Іван Баран студент групи МІ-11, третіми місцями задовільнились Павло Пашко та Сапіга Віталій, студенти групи МБ-11. Наші вітання спортсменам!!!

Загалом у змаганнях взяли участь три команди із Бучацького, Збаразького районів та міста Тернополя, виступили 42 спортсмени, серед яких 4 дівчини та 38 юнаків. Головний суддя турніру Зеновій Кульчицький.

Організатором відкритого особисто-командного Чемпіонату області з гирьового спорту серед юнаків 1996 року народження і молодших (двоборство) виступило управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації. Змагання проводились задля розвитку та популяризації гирьового спорту на Тернопільщині, а також для відбору кращих спортсменів-гирьовиків для участі у турнірах всеукраїнського рівня.