Відкрилась виставка творчих робіт студентів та працівників університету

З нагоди Дня університету 15 травня 2014 року у фойє навчального корпусу №1 відбулося відкриття виставки творчих робіт студентів та працівників ТНТУ. Зокрема, свої роботи представили студенти Світлана Біда, Зоряна Савенчук, Оля Шулик, Роман Богуславський, Мирослава Погоріла, Ганна Гордейчук та працівники нашого вузу Шадріна Галина Михайлівна, Децик Оксана Ярославівна, Яцюк Ірина В'ячеславівна, Володимир Бігус. Серед представлених робіт — вишивка, гобелен, бісероплетіння, фотороботи, графіка, акварель.

Варто відзначити, що ці мистецькі авторські роботи вражають своєю проникливістю, клопітким виконанням, різноманіттям технік від стародавніх українських мотивів до сучасних напрямків мистецтва. Кожна робота — це витвір мистецтва.

Дуже приємно, що в наш час мистецтво є настільки популярним і розвиненим. Та найголовніше те, що завжди були, є і будуть люди, які нестимуть його з собою крізь роки, передаючи творчу спадщину наступним поколінням. «Мистецтво — саме життя і воно безсмертне», — сказав відомий ірландський поет та письменник Оскар Уайльд.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка працює щоденно, крім вихідних, до 31 травня.