Наукова співпраця

Професор кафедри комп'ютерних наук Карпінський М.П. 26 квітня - 3 травня 2014 року з робочим візитом відвідав компанію Samsung Electronics (Південна Корея). Візит відбувся на запрошення корейської сторони.

Програма візиту передбачала встановлення наукових контактів в галузях спеціалізації корпорації Samsung Electronics. Робочі зустрічі відбулися у трьох незалежно керованих бізнес-підрозділах корпорації.

В результаті домовленостей буде сформована група фахівців для наукових досліджень з двох спеціальних напрямів корпорації Samsung Electronics, які охоплюють напрями наукових досліджень та напрями підготовки студентів кафедри комп’ютерних наук ТНТУ та споріднених підрозділів Університету у Бєльсько-Бялій і Державної вищої технічної школи у Новому Сончі з Польщі, з якими наш навчальний заклад підписав двосторонні угоди. Крім того, вже у цьому році випускникам-аспірантам професора Карпінського запропоновано відповідні посади для роботи безпосередньо у Кореї в корпорації Samsung Electronics. Передбачається також приїзд представників корпорації на кафедру комп’ютерних наук для налагодження більш тісніших двосторонніх науково-дослідних зв’язків.