Молодіжний поетичний проект «Чорнила душі»

29 квітня 2014 року за сприяння міського голови Сергія Надала в Українському домі «Перемога» проходив молодіжний поетичний проект «Чорнила душі», присвячений до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка. Варто відмітити, що організатором і натхненником цього проекту виступила студентка 2-го курсу Електромеханічного факультету Соболівська Наталя.

Молоді поети Тернопільщини демонстрували свої поетичні таланти в таких номінаціях: «Нехай місто знає», «На поетичній хвилі», «Талановита молодь», «Книга в кожен дім».

У нашому місті є чимало літературних вечорів, на які ходять люди, — каже організатор проекту Наталія Соболівська. — Але, зазвичай, навіть хороші твори молодих поетів ніде не побачиш і не почитаєш. Тому ми вирішили допомогти молодим талантам.

Одним із таких талантів є ще один студент нашого університету — першокурсник Електромеханічного факультету Журавльов Михайло, переможець в номінації «Книга в кожен дім», який зачарував глядачів цього дійства не тільки поетичним словом, але й чарівними звуками скрипки та гітари, що доповнили духовний порив душі молодого поета.

Заступник декана з виховної роботи
Богдан Оробчук