Не по-осінньому сонячна погода учора вранці 23 жовтня 2008 року багатьох нас тішила своїм теплом, та вже у другій половині дня відбулася різка зміна. «Господарка» календаря року вирішила взяти своє: небо стало похмуре, почав дути різкий холодний вітер. Але це не налякало палких прихильників бігу, які зібралися біля НСОЦ «Політехнік», щоб взяти участь у спартакіаді першокурсника з легкоатлетичного кросу.

Понад 40 учасників, які представили 7 факультетів, були рішуче налаштовані боротися як за особисту, так і за командну першість. Серед дівчат перемогу святкувала Гладій Олена (ФЕС), другою фінішувала Веретельникова Віталія (ФБВ), третьою – Качуровська Мар’яна (ФХВ). Серед юнаків найсильнішим виявився Слободян Андрій (ФРК), за ним фінішував Золотий Роман (ФХВ), а третім фінішну лінію перетнув Войтюк Сергій (ЕМФ). Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями.

У загальнокомандному підсумку перемога дісталася збірній ЕМФ, другою стала команда ФРК, третьою – ФКТ. Далі розподіл місць наступний:

4 місце – ФЕС;
5 місце – ФХВ;
6 місце – ФБВ;
7 місце – ФКН.

Головний суддя змагань Салук І.А.