ЗМАГАННЯ ЗА КУБОК ФАКУЛЬТЕТУ

Уже стало доброю традицією на факультеті перед завершенням навчального року проводити змагання за кубок факультету з футболу. Не відступаючи від цього правила, 3 червня студентське самоврядування факультету організувало спортивний турнір між усіма групами на факультеті.

Сам турнір виявився захоплюючим, адже присутні на ньому були не тільки спортсмени-гравці, але й студенти вболівальники, які підтримували свої команди. Пристрасті вирували насправді спортивні, були забиті і пропущені голи, моменти радощів і розчарувань. Спортивне напруження, чудова гра, небезпечні моменти біля воріт, штрафні, а також пенальті – все як у справжньому професійному футболі.

В результаті проведеного турніру визначились наступні переможці: 1-е місце завоювали студенти 4-го курсу (гр. ЕЕ-41), 2-е місце в запеклій боротьбі захопили студенти 1-го курсу (гр. ЕТ-11), а 3-є місце вибороли студенти 4-го курсу (гр. ЕМ-41).

Особливу подяку висловлюємо голові студентського самоврядування факультету Віталію Назарову за допомогу в організації спортивного турніру.

І, звичайно, переможцям були вручені грамоти, кубок та призові кошти.

Богдан Оробчук,
заступник декана ЕМФ