Представники УАСС зустрілися з Міністром молоді
і спорту України

3 червня 2014 року Українською асоціацією студентського самоврядування було проведено зустріч членів Правління УАСС, лідерів міських та обласних студентських об’єднань з Міністром молоді і спорту Дмитром Булатовим.

Наш університет на цій зустрічі представляла студентка 5-го курсу Електромеханічного факультету Онисько Уляна.

Учасники зустрічі обговорили шляхи залучення студентів до реалізації молодіжної політики України та можливості підтримки молодіжних ініціатив з боку Міністерства. Дмитро Булатов, висловив бажання регулярно зустрічатися зі студентами в університетах різних регіонів і закликав їх до активної участі у формуванні та реалізації молодіжної політики. Студенти зі свого боку запропонували низку ідей щодо розвитку діалогу між ними та Міністерством, зокрема, про впровадження регулярних он-лайн конференцій для обговорення актуальних питань, ідей та шляхів розвитку студентського середовища.

Представники УАСС висловили потребу розробки механізмів збільшення впливу місцевої громадськості та органів студентського самоврядування ВНЗ на формування регіональної молодіжної політики, що набуває особливої актуальності в умовах розвитку дискусій про децентралізацію влади.

Богдан Оробчук,
заступник декана ЕМФ з виховної роботи