Про баскетбольну команду ТДТУ "Унітех" на сторінках газети "Тернопіль вечірній" (2008. - 22 жовтня. - С. 14) пишуть:

"Унітех" починає сезон у хорошому настрої

Відкритий чемпіонат Західого регіону України з баскетболу серед чоловічих команд стартує наступного уїк-енду. Незмінний учасник цього популярного турніру тернопільський "Унітех" починає новий сезон у доброму гуморі, адже напередодні чемпіонату виграв звання чемпіона області.

Цьогоріч вісім команд з Тернопільського, Лановецького, Теребовлянського, Гусятинського, Чортківського, Заліщицького, Зборівського районів і міста Тернополя виборювали почесне звання чемпіона області. Баскетболісти "Унітеха" впевнено провели турнір, обігравши всіх своїх суперників. Вони завоювали перше місце. На другому - команда Зборівського району і на третьому - баскетболісти з Гусятинщини.

"Унітех" починає новий сезон в оновленому складі. Як розповів головний тренер команди Віктор Третяк, в колективі триває зміна поколінь. З попередеього складу залишилися Костянтин Мороз, Ярослав Табор і Дмитро Німий. Прийшли в команду новачки Сергій Зінчук з Острога, що на Рівнинщині, а також місцеві виконавці Віталій Гут із Збаража і Михайло Табака з Озерної Зборівського району. Є у нас тепер і темношкірі баскетболісти: нігерієць Закірі і Яннік з Камеруну, які, споваюсь, підсилять команду. Які наші плани на сезон? Думаю, що зможемо поборотись за одне із призових місць у регулярному чемпіонаті, а потім у серії плей-офф плануємо виступити не гірше, ніж у минулому чемпіонаті, де були шостими.

Керівництво техуніверситету (ректор професор Петро Ясній) і міське управління у справах молоді і спорту (начальник Юрій Юрик) всіляко підтримують команду і ми зможемо на рівних конкурувати із старожилами відкритого чемпіонату Західного регіону України.

У стартовому турі "Унітех" 25-26 жовтня вдома прийматиме баскетбольний клуб "Прикарпаття" з Коломиї".

Про баскетбольну команду ТДТУ "Унітех" на сторінках газети "Тернопіль вечірній" (2008. - 5 листопада. - С. 14) пишуть:

"Унітех" перемагає у Львові

У другому турі чемпіонату західного регіону України з баскетболу серед чоловічих команд тернопільський "Унітех" виступав у Львові, де його суперником був місцевий "Медін".

Як розповів головний тренер нашої команди Віктор Третяк, у першому матчі обидві команди демонстрували "відкритий" баскетбол, дбаючи головним чином про напад. Тут сильншими виявились тернополяни - 98:82.

Наступного дня команди обрали захисну тактику. І цього разу перемогли гості -67:56.

Кращими у складі "Унітеха" у Львові були Дмитро Німий, Ярослав Табор і нігерійський легіонер Закірі.

Після двох турів "Унітех" очолив турнірну таблицю регулярного чемпіонату .

У наступному турі наші баскетболісти 15 -16 лиспопада зіграють в Чернівцях з "Буковиною".