Посвята у студенти

17 вересня 2014 року відбулася посвята іноземних студентів у першокурсники ТНТУ. Привітали студентів ректор Петро Ясній, проректор з міжнародного співробітництва Тетяна Вітенько, декан Факультету по роботі з іноземними студентами Богдан Ковалюк. З напутніми словами до своїх молодших колег звернувся Президент Нігерійської Асоціації студентів ТНТУ, студент четвертого курсу Егбете Окечукву.

Під час святкової програми іноземні студенти переглянули короткометражні ролики про наше місто і наш університет, познайомилися з працівниками деканату та кураторами. Знайомство пройшло у теплій і дружній атмосфері. Цікавий і веселий конкурс «Teambuilding», в якому брали участь студенти і викладачі, додав усім драйву та хорошого настрою.

Чудовим виконанням красивої пісні «You are beautiful» зачарувала усіх присутніх першокурсниця Блесінг Сімеон. Вона, а також викладач кафедри іноземних мов Гавдида Наталія Іванівна разом заспівали «Пісню про Тернопіль».

Та найбільш кульмінаційним і хвилюючим моментом святкового дійства стало виголошення урочистої клятви-присяги студентами-першокурсниками Чігомбе Мілдред Фарісай (англійською мовою) і Куюлу Тенгеза (українською мовою). На завершення свята студенти виконали Гімн України.

Святкову програму підготувала та провела заступник декана з виховної роботи Факультету по роботі з іноземними студентами Крамар Ірина Юріївна.