Конференція проекту
«Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!»

Міністерство освіти і науки України інформує, що в рамках проекту «Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу» та за підтримки організаторів конкурсу інноваційних проектів «Sikorsky Challenge» відбудеться фінальна конференція проекту «Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!», що співфінансується та виконується у рамках програми «Допомога Польщі для розвитку 2014». Конференція буде проходити 19 листопада 2014 року в головному корпусі НТУУ «Київський політехнічний інститут» в залі Вченої Ради за адресою: м. Київ, проспект Перемоги 37, корпус №1.

Участь у конференції є безкоштовною, учасники самостійно покривають витрати пов’язані з проїздом і перебування в Києві. Для участі в конференції необхідно зареєструватись до 14 листопада включно за посиланням: http://cstei.lviv.ua/ua/item/960

Учасники конференції матимуть можливість прийняти участь в панельній дискусії на тему основних тенденцій розвитку електронного бізнесу в Україні, розвитку потенціалу співпраці освітнього середовища з бізнесом, актуальних питань розвитку підприємницьких навичок у студентської молоді у контексті формування економіки знань в Україні. Проведення конференції дасть поштовх для формування стартапів у провідних університетах України, розвитку партнерської мережі інноваційних структур університетів з бізнес-спільнотою України у сфері ІКТ, а також сприятиме формуванню нових цікавих проектів для майбутнього конкурсу «Sikorsky Challenge 2015». До участі у конференції запрошується активна студентська молодь, аспіранти, викладачі ВНЗ, представники інноваційних структур ВНЗ, представники венчурних фондів, бізнес-ангелів, керівники та власники ІТ фірм України.