До Міжнародного дня студента кращих політехніків нагородили грамотами

У Міжнародний день студента, 17 листопада 2014 року, в сесійній залі Тернопільської обласної ради відбулося нагородження кращих студентів та аспірантів Тернопільщини. Під час урочистості молодь почула чимало добрих слів на свою адресу.

Студенти завжди були рушійною силою, мотором та авангардом суспільства. У 1990 році саме студенти мали мужність постати проти комуністичної системи, організована ними «Революція на граніті» стала початком новітніх змін у нашій державі, поштовхом до наближення незалежності України, — зазначив голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець.

Саме студентство рік тому активно вийшло на майдани усієї країни, виборюючи власне право жити у сім’ї європейських народів. І це стало початком Революції гідності, початком кардинальних змін та перетворень у становленні держави. Вам Україну розбудовувати, Вам її творити та змінювати, Вам нею керувати. Нашій державі потрібні Ваші знання, енергія, завзяття та активна громадянська позиція. Бажаю Вам наснаги та сили для реалізації усіх задумів та планів, нових досягнень та міцного здоров’я, — вітаючи сказав Василь Хомінець.

Найбільша інвестиція, яку ви можете зробити для свого майбутнього — це добре навчатись задля втілення своїх ідей та задумів у подальшому житті, — продовжив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. — Бажаю вам, дорогі студенти, знайти себе, бажаю, щоби ваше покоління зробило те, чого не могли попередні. Утвердіть українську державу, вселіть віру та надію в українську спільноту, відродіть потугу і силу української нації.

З вітальним словом до студентства також звернувся директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа.

Грамоти від Тернопільської облдержадміністрації та обласної ради отримали 30 студентів вищих навчальних закладів Тернопільщини, департамент освіти і науки відзначив 24 кращих студентів. Серед нагороджених були і студенти Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради «За стійкі моральні і духовні цінності, високу активність у громадському житті, вагомі досягнення в навчанні та з нагоди Міжнародного дня студента» нагородили студента 4 курсу факультету контрольно-вимірювальних та радіокомп'ютерних систем Рамана Баконя та студентку 6 курсу електромеханічного факультету Уляну Онисько. Грамотою Департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації «За високу активність в громадському житті, вагомі досягнення в навчанні та з нагоди Міжнародного дня студента» відзначили студентку 4 курсу факультету управління і бізнесу у виробництві Олену Чуру.

Усе студентство Тернопільської політехніки та студентів ТНТУ, які отримали почесні грамоти, з Міжнародним днем студента привітав ректор університету Петро Ясній.