Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті – 2014»

21 - 23 жовтня 2014 року у Києві відбувся шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті». Проект організований за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, компанії «Виставковий Світ».

На Форумі Тернопільський національний технічний університет ім.І.Пулюя уже вкотре відзначили почесною нагородою.

В урочистостях взяли участь представник МОН України Алла Рибалко, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол, саме вони вручили відзнаки лауреатам конкурсів з визначення кращих наукових розробок у сфері освіти та презентації досягнень регіонів «Інноваційні модернізації національної освіти»

Зокрема, ТНТУ ім.І.Пулюя відзначений почесною нагородою — Дипломом за активну діяльність з інноваційного оновлення змісту національної освіти.

Для довідки. Міжнародний освітній форум — масштабний комплексний захід, який об’єднує: презентацію інноваційних досягнень національних і закордонних навчальних закладів, наукових установ; експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації; тематичні конкурси для закладів освіти, підприємств.