Відкриття Бізнес-школи у Стартап Центрі ТНТУ

13 листопада 2014 року у читальному залі бібліотеки університету відбулося відкриття Бізнес-школи Стартап Центру ТНТУ. У рамках заходу пройшли цікаві тренінги та бізнес-ігри, в яких взяли участь студенти 1-5 курсів не лише економічних спеціальностей, а й факультету комп'ютерних технологій, факультету машинобудування та харчових технологій, електромеханічного факультету та ін.

На зустрічі декан факультету управління і бізнесу у виробництві Дудкін Павло Дмитрович розповів про співпрацю між вузами різних країн, спільні проекти та подальші плани Старап Центру.

Директор університетського Стартап Центру Струтинська Ірина Володимирівна висвітлила тематику наступних тренінгів та ділових ігор. Так, цікаві навчальні семінари у ігровій формі будуть проходити з інноваційного менеджменту, лідерства, інтелектуальної власності, бізнес-планування та підприємництва. Зустрічі відбуватимуться щочетверга з 14.00 до 16.00 у читальному залі бібліотеки ТНТУ. Усі творчі та небайдужі студенти можуть приєднатися, адже наступна зустріч уже відбудеться 20 листопада о 14 год.

В ході першої зустрічі Бізнес-школи тренери Стартап Центру провели інтерактивну ділову гру, метою якої було стимулювання пошуку цікавих ідей та креативного підходу до вирішення нестандартних ситуацій. Тренери застосували морфологічний метод та продемонстрували можливість розв’язання складних ситуацій крізь призму жартівливих алегорій і порівнянь. Студенти відчули себе у ролі казкових героїв, що дозволило їм відкинути певні стереотипи, активізувати творчий потенціал та знайти позитивний вихід із непростої ситуації.

Також під час бізнес-брейку за чашкою кави студенти та тренери обговорили перспективи подальшої спільної діяльності, можливості співпраці із студентами європейських вишів та поділились досвідом міжкультурного спілкування на міжнародному рівні.

Підбиваючи підсумки зустрічі, студенти зазначили, що таке дружнє спілкування дозволяє подолати певні бар’єри між викладачами і студентами, дозволяє їм більше розкрити власні здібності та повірити у себе.