Студенти ТНТУ здобули нагороди
на XVII Міжнародному Фестивалі-конкурсі студентської художньої творчості
«БАРВИ ОСЕНІ – 2014»

27 - 28 листопада 2014 року у м. Києві проходив XVII Міжнародний Фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2014». Фестиваль-конкурс проводився з нагоди Міжнародного Дня студента серед колективів та виконавців вищих навчальних закладів у жанрах вокально-хорового, хореографічного мистецтва, майстрів художнього слова та студентів-поетів з метою активізації культурно-мистецького життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв’язків між студентами різних вузів України, а також зарубіжних країн.

У Фестивалі взяли участь представники навчальних закладів з різних куточків України (Тернопіль, Вінниця, Житомир, Київ, Бердичів, Лебедин, Лохвиця, Кременчук, Суми, Харків, Черкаси, Чемерівці), а також з-за кордону.

Тернопіль на Фестивалі представляли студенти Тернопільського національного технічного університету ім.І.Пулюя, зокрема, у вокальному жанрі — студентка гр. БМ-11 Гарматюк Адріана, у авторській поезії — студентка гр. ЕТ-32 Соболівська Наталя, у хореографічному жанрі – танцювальний колектив «StuDDance»: студентка гр.ПМ-21 Біліца Ірина, студентки гр.СН-21 Вербицька Валерія та Добривода Наталія, студентка гр. МБ-21 Найда Тетяна, студентка гр. МА-21 Кучер Марія, студентки гр. БП-21 Королюк Оксана та Паславська Наталія, студентка гр. РМ-21 Фуч Ольга (худ. керівник Пиріг Вікторія). Наші студенти достойно виступили і були нагороджені дипломами та цінними призами, а також взяли участь у Гала-концерті, який проходив у Концертній залі Європейського університету. Зокрема, Диплом переможця фестивалю-конкурсу у номінації «Висока виконавська майстерність» отримала Адріана Гарматюк, Диплом лауреата ІІІ ступеня у жанрі авторська поезія отримала Наталя Соболівська та Диплом лауреата ІІ ступеня у хореографічному жанрі отримали дівчата танцювального колективу «StuDDance».

Дякуємо наших талановитим студентам за плідну працю та високі результати, бажаємо їм натхнення і нових творчих злетів!