Засідання Вченої ради університету

18 грудня 2014 року відбулося засідання Вченої ради Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

В ході засідання підведено підсумки наукової роботи університету за рік, розглянуто питання інформаційно-рекламної діяльності та профорієнтаційної роботи в університеті, ролі органів студентського самоврядування в освітньо-виховній роботі серед студентів університету та пошук шляхів підвищення ефективності співпраці адміністрації університету й органів студентського самоврядування.

Рішенням Вченої ради присвоєно звання Почесного доктора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя ректору державного університету «Люблінська політехніка» професору Пьотру Коцейко. Присвоєння почесного звання Пьотру Коцейко є визнанням його вагомого внеску у розвиток міжнародної співпраці з нашим університетом та успішної реалізації програм подвійних дипломів і академічної мобільності. Вручення диплому та академічної мантії Почесного доктора та проголошення інавгураційної лекції відбудеться в університеті 22 травня 2015 року на урочистостях з нагоди святкування 55-ої річниці з дня створення Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Вчена рада підтримала кандидатуру ректора університету д.т.н., проф. Петра Яснія до обрання його членом-кореспондентом НАН України.

Проректора з наукової роботи д.т.н., проф. Романа Рогатинського рекомендовано до присвоєння Почесного звання «Заслужений діяч науки і техніки України».

Також на засіданні розглядалась низка інших питань.